A bundás kenyér sokunknak gyermekkori kedvence, és sokan vannak akik szerint nem valami menő étel. Viszont egy egyszerű receptet is fel lehet dobni. Mi évek óta töltve készítjük el, így nem csak laktatóbb, sokkal finomabb az ízvilága, de még csak nem is unalmas. Hamar elkészül hiszen nem igényel nagyobb előkészületet mint egy sima gyors szendvics, és ha kedvünk támad a tölteléket is variálhatjuk.
Recept:
Sajt
Sonka
Vaj
Tojás
Vékonyra szeletelt kenyér
Olaj a sütéshez
Fokhagyma ízlés szerint
Elkészítése:
A kenyeret megvajazzuk és megpakoljuk sajttal és sonkával majd rátesszük a kenyér másik felét. Ezért is fontos, hogy vékonyra szeletelt kenyeret használjunk különben senkinek sem fog beférni a szájába, ráadásul nehezebb is megsütni. Szóval a töltött kenyeret a szokásos módon megforgatjuk a felvert tojásban és forró olajban hirtelen megsütjük. A sajt finoman megolvad és így a rétegek nem csúsznak szét. Fokhagymával melegen tálaljuk, és jó étvággyal fogyasszuk. Ha tetszett a bejegyzés néz körül, van még pár ötlet a tarsolyomban.
Ha tetszett a bejegyzés nézz körül, van még pár ötlet a tarsolyomban. A megosztást pedig köszönöm.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: